کد مطلب: 98206 تعداد بازدید: ۴۲۱

ژورنال کلاب

سه شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۴۹:۰۱
به گزارش معاونت پژوهش موسسه آموزش عالی زینبیه جلسه ژورنال کلاب در تاریخ 99/08/25 روز یکشنبه ساعت 17/30 با حضور طلاب سطح 3 رشته اخلاق اسلامی بصورت مجازی در سامانه مدرس برگزار شد.

در این جلسه سرکار خانم حاتمی  به عنوان استاد ارائه کننده به ضرورت آشنایی طلاب با مقالات تخصصی و جدید روز پرداختند و در ادامه مقاله « آثار کم سوادی مادران در تربیت فرزند از منظر آیات و روایات » را مورد نقد و بررسی قرار دادند.

سرکار خانم حاتمی همچنین به تعریف ژورنال کلاب که برنامه ای آموزشی است که با تعدادی از اساتید و دانش پژوهان جهت فهم و درک اصول کلی عملکردها بر پایه شواهد و افزایش مهارتهای ارزیابی نقادانه است پرداخت و گفت: هدف از برگزاری چنین جلساتی آگاهی از جدیدترین و مهم ترین دستاوردهای علمی و همچنین ارتقاء مهارت های ارزیابی نقادانه مقالات می باشد.

خانم حاتمی در ادامه به ویژگی های عنوان مقاله مطلوب از جمله: جزئی بودن عنوان تحقیق؛ حاوی متغییرهای اصلی پژوهشی، جدید و نو بودن، مورد نیاز جامعه بودن و ...  اشاره نمودند.

ایشان در ادامه بصورت تعامل با طلاب به  بررسی عنوان مقاله، بررسی چکیده و کلیدواژه های تحقیق، مقدمه، بررسی ساختار مقاله مورد نظر، نتیجه و فهرست منابع پرداختند و در آخر نیز ایرادات کار را مورد نقد و بررسی قرار دادند.

    2