میلاد امام حسن عسگری علیه السلام
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۵۴:۰۶به گزارش معاونت فرهنگی موسسه آموزش عالی حوزوی زینبیه در تاریخ سه شنبه 12 آذرماه 98 مراسم سخنرانی به مناسبت میلاد امام حسن عسگری علیه السلام با حضور سرکار خانم عظیمی برگزار گردید.
ایشان پس از تبریک این عید بزرگ شیعیان به محضر قطب عالم امکان، حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، به روایت بسیار مهمی از امام یازدهم شیعیان که در وصف عالمان حقیقی و با فضیلت است، اشاره کرده و فرمودند این روایت، راهنمایی برای مبلغان در شناخت وظایف و رسالتهای آنان خصوصاً در عصر غیبت است.
در این روایت امام علیه السلام نجات و هدایت انسانها را در گرو فعالیت علمایی می داند که دارای ویژگیهای زیر هستند:
اولاً: مردم را به سوی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف میخوانند. و دعوت به انتظار می نمایند. مسئله انتظار و دعوت مردم به سمت امام باعث خودسازی و ایجاد شاخص در تربیت انسانها میگردد و نباید این مسأله مهم در لابلای بحثهای سیاسی و اقتصادی و ... کمرنگ شود.
ثانیاً:وظیفهی عالمان برتر است که مردم را با حجت های الهی به سوی آن حضرت دعوت کنند.
ثالثاً: در زمان غیبت، حساسترین رسالت عالمان برتر ، دفاع از دین است و در این راه، لازم است به خود قرآن و اهل بیت متمسک شوند.
رابعاً عالمان با فضیلت در عصر غیبت، تمام تلاش خود را برای دور ساختن شیعیان از دام های شیطان انجام می دهند و پرتگاه های گمراهی را به مردم معرفی نمایند.
و خامساً در مقابل شیطنت های دشمنان اهل بیت ایستادگی نموده و با کسانی که درصدد تضعیف شیعه هستند، با هشیاری و تدبیر، مقابله نمایند.
چرا که اگر اینچنین عالمانی وجود نداشته باشند، دین خدا از بین خواهد رفت.