کد مطلب: 59113 تعداد بازدید: ۱۱۰۰

طلبه منتظر و انقلابی

یکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۴۹:۰۳
جشن بزرگ نیمه شعبان و بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه و موسسه آموزش عالی حوزوی زینبیه برگزار شد.

جشن میلاد امام زمان (عج) روز دوشنبه مورخ 10/2/97 با حضور حجه الاسلام عباسی مدیر محترم  مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان البرز، مدیران، پرسنل، اساتید و طلاب سطح 2و3 مدرسه علمیه زینبیه و موسسه آموزش عالی حوزوی زینبیه برگزار گردید.

حجه الاسلام عباسی ضمن تبریک میلاد امام زمان (عج) گفت: طلبه انقلابی باید شاخصه های داشته باشد تا زمینه ظهور فراهم شود و این شاخصه ها  عبارتند از احساس  مسئولیت ، توجه به آرمانهای انقلاب اسلامی  ، داشتن اعتقاد راسخ، بصیرت، سازش ناپذیری، مبارزه با ظلم و ظالم.

عباسی اذعان کرد : طلبه انقلابی براموری واقف باشد که  جلب محبت بین دوستان و یاران کند ، دیگر این که دشمن هراس باشد و پلیدی ها ، پلشتی ها را رابشناسد و در مقابل آن موضع بگیرد.

مدیر مرکز مدیریت استان تاکید کرد : در جامعه امروزی انزوا معنایی ندارد ، طلبه منتظر و انقلابی حتما در بین مردم فعالیتی پویا و ثمر بخش داشته باشد و از عبادت و مناجات سحر مدد و یاری بگیرد.

وی افزود : از درون مدارس علمیه زمینه های ظهور فراهم می شود و  طلبه انقلابی باید واقف بر تمامی امور اجتماعی ، فرهنگی ، سیاسی و به دور از مقدس نمایی ( تحجر) باشد.

عباسی در خاتمه گفت : امام زمان (عج) امام قائم است طلبه  هم باید قائم باشد  یعنی در همه مواقع در حال قیام ، مزین به عمل، مروج دین مبین اسلام ، عالم و آگاه به امور روز ، مدبر و مدیر ، خودساخته ، دیگرساز ، آمر و ناهی ، مقید به ادای حقوق امام خویش باشد.

لازم به ذکر است مدیحه سرایی توسط آقای طباطبایی مداح اهل بیت علیهم السلام  و گروه تواشیح عروه الوثقی در وصف آقا امام زمان (عج) و شهدای مدافع حرم اجرا و نماز جماعت با امامت حجه الاسلام راست روش از اساتید سطح 3 برگزار گردید.

گفتنی ست در جشن میلاد مسابقه دل نوشته با موضوعیت امام زمان (عج) اجرا و به بهترین دل نوشته به قید قرعه جوایزی اهداء شد. 

از جمله فعالیتهای جانبی این جشن که مورد استقبال طلاب قرار گرفت می توان به برپایی نمایشگاه کتاب با موضو ع مهدویت اشاره نمود.

در خاتمه مراسم از اساتید  بزرگوار به مناسبت بزرگداشت مقام استاد تقدیر به عمل آمد.  

    اخبار مرتبط

    2