کد مطلب: 162446 تعداد بازدید: ۴

برگزاری نشست بصیرتی

شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۵۴:۵۶
به گزارش مسئول کانون طلاب هلال احمر مدرسه علمیه تخصصی زینبیه اردوی تفریحی باغ طوبی با حضور اساتید، کادر و طلاب مورخ 13/07/1404 برگزار گردید.
 
 نشست بصیرتی با حضور حجه الاسلام و المسلمین جلالی نماینده ولی فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی از جمله برنامه های جانبی اردوی تفریحی بود.
 
 استاد محترم در این نشست بصیرتی به نکات مهمی درباره مسائل سیاسی روز اشاره نمودند.
 
 
 اهم مطالب ارائه شده توسط استاد گرامی:
 
در این شرایط جامعه، قرار بگیرید و تعریف شوید، مجاهدت های جدی می خواهد، اما لوازمی هم نیاز دارد که در جای خودش باید رعایت شود. 
 
نظریه ها در بحران ها شکل میگیرد.بحران یعنی نظم قبلی بهم می خورد و نظمی جایگزین نمی شود. در بحران راهکار صرف کارایی ندارد، بلکه باید به نتیجه و محصولی بینجامد. 
 
 اگر بین عرف با قانون و شرع فاصله زیاد شود، اجرای قانون سخت و پر هزینه یا غیر ممکن می شود.
 
 در برابر شبهات مطرح شده در جامعه، علم و دانش خود را افزایش دهید تا قادر باشید به صورت مستدل و متقن به آنها پاسخ دهید.
 
 درس خواندن ما هم باید محصول محور باشد. قرار است شما طلاب مغز جامعه باشید و تولید علم کنید. 
 
 شما طلبه های خواهر درباره ایده ها و نظرات دشمن هم اطلاعات کافی داشته باشید تا بتوانید با آن مقابله نمایید و در جامعه پاسخگو باشید.
 
 در خاتمه مبحث مهارت افزایی در بحران ها و چگونگی مقابله با آن توسط مربی کمک های اولیه از سازمان هلال احمر استان ارائه گردید. 
 

 

    2