کد مطلب: 136716 تعداد بازدید: ۱۳۲

برگزاری نشست فرهنگی با موضوع معنویت و اخلاق

سه شنبه ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۲۴:۳۳
به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه علمیه تخصصی زینبیه نشست فرهنگی با موضوع معنویت و اخلاق در مسیر طلبگی ویژه طلاب عزیز و اساتید محترم مورخ ۲۷ شهریور ماه برگزار گردید.
 
 
در  ابتدای جلسه استاد محترم جناب حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای انصاری ضمن تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی و حلول ماه ربیع به نکاتی مهم در مسیر طلبگی اشاره فرمودند.
 
 استاد محترم مطالب خود را در قالب پنج نکته مهم بیان فرمودند: نکته اول اتصال به ارزش‌ها، ارزش می‌آورد بخش اعظم آیات و روایات به ارزش‌ها و یادآوری ارزش‌ها تاکید دارند؛ یکی از آن ارزش‌های مهم تاکید شده کسب علم و دانش است که خود یک فضیلت محسوب می‌شود.
 
ایشان در ادامه علم را از نظر قرآن به دو نوع تقسیم کردند: یک دسته علومی که انسان می‌چشد و دسته دیگر علومی که از طریق اساتید به انسان چشانده می‌شود. برای درک و فهم  دسته دوم علوم نیاز به تهذیب نفس و طهارت قلب است تا ظرف پاک نباشد مظروف در آن اثر نمی‌کند.
 
 استاد اخلاق افزودند:   نکته سوم اینکه انگیزه باید الهی و هدفمند باشد،  به یادگیری عمقی مطالب درسی توجه ویژه داشته باشید.
 
 حاج آقا انصاری در ادامه خاطر نشان کردند: نکته چهارم رسالت طلبگی  در تشخیص عمل و وظیفه خودمان است و عمده رسالت طلاب مجهز شدن به معارف دین است که با توجه به تاکیدات رهبری بخشی به عنوان جهاد تبیین بر عهده ما می‌باشد.
 
 استاد اخلاق تاکید کردند: نکته پنجم، تاکید علم توام با عمل را بیان فرمودند.
 
گفتنی است همه طلاب از زیر قرآن رد شده و به کلاس ها هدایت شدند. 
 
 
 

 

 

 

 

 

    2